OM OSS

CRISTAL är en nytänkande förmedlingsbyrå grundad våren 2015. I bakgrunden finns Linda Salonius-Pasternaks företagsverksamhet, genom vilket hon sedan år 2013 har samarbetat med olika förmedlingsbyråer. Under dessa år har Linda samlat bred kunskap om hur både stora förmedlingskedjor och mindre aktörer fungerar. Dessa erfarenheter och värdefulla insikter rikare, har Linda nu grundat sin egen förmedlingsverksamhet.

CRISTAL står för erfarenhet, sakkunskap, tjänstvillighet, visuellt öga, mångsidighet och nöjda kunder.

Vi betjänar våra kunder på finska, svenska och engelska.

Fastighetsförmedlare, Företagare, Ekon.mag., AFM
LINDA SALONIUS-PASTERNAK
Fastighetsförmedlare, Företagare, Ekon.mag., AFM
Linda är hemma från Helsingfors och har studerat till ekonomie magister vid Hanken och restonom vid Arcada. Hon har tidigare arbetat med ekonomiförvaltning i internationella företag och har senare blivit företagare. Linda är fortfarande egenföretagare inom fastighetsbranschen och har stark erfarenhet av såväl förmedling av värdefulla bostäder som kontorsutrymmen samt fastighetsutveckling och inredningsprojekt.
Linda betjänar sina kunder med sin innovativa och öppna attityd och sätter sig in i varje uppdrag för att hitta de bästa lösningarna och försäljningsmetoderna. Med Linda kan man kommunicera på svenska, finska och engelska.
Linda har ett starkt internationellt nätverk och sprudlar av positiv energi.

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta oss så har en lyckad bostadsaffär påbörjats

Skicka meddelande

Kontaktuppgifter

Kontakta oss
arton minus ett med siffror =