Referenser

MYYTY: Holma, Ekedalsudden

Vapaa-ajan paratiisi ympärivuotiseen käyttöön ulkosaaristossa, kuitenkin vain muutaman minuutin venematkan päässä Kasnäsin vierassatamasta! Holman saaressa sijaitseva saaristokokonaisuus, jossa kaikki mukavuudet. Yhteysalus kulkee säännöllisesti saareen, ympäri vuoden. Yhteysalukseen on tarvittaessa mahdollisuus ottaa mukaan henkilöauto jos se on ennalta sovittu.

Päärakennuksessa (144 m2) on kaksi makuuhuonetta, tilava olohuone, avokeittiö, kaksi wc:tä, kodihoitohuone ja sauna pesutiloineen. Kaksi sivurakennusta jossa molemmissa omat keittiöt. Iso kasvihuone, liiteri, ulkohuussi ja venekatos. Kaksi tukevaa laituria. Suojaisa satama ja omaa 266 m pitkää rantaviivaa itään / kaakkoon. Kaikki rakennukset ovat rakennettu vuosina 2007-2013 ja ovat uudenveroisessa kunnossa. Jokaista rakennusta ympäröi suuret terassit josta määräosa katettua.

Tässä on ainutlaatuinen yhdistelmä saarielämää ja mukavuutta: vaikka oman veneen käyttö on nopeampaa, tuo tarvittaessa yhteysalus sen helppouden mitä saarikohteesta monesti puuttuu. Saarielämän charmista pääsee kuitenkin nauttimaan täysin sydämin.

Holman kylällä on pitkä historia saaristolaiselämää ja on säilynyt sellaisena tähän päivään asti. Kylässä on sekä ympärivuotisia että vapaa-ajan asukkaita. Juhannuksena juhannustanko nousee keskikesän upeimmissa tunnelmissa ja laitumilla voi tervehtiä sekä lampaita että lehmiä. Saarella on myös kaksi luontopolkua jossa voi tutustua saaristomme perinnemaisemiin.

Myyntiä hoitaa Linda Salonius-Pasternak / linda@cristal.fi / +358 45 201 4331.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta oss så har en lyckad bostadsaffär påbörjats

Skicka meddelande

Kontaktuppgifter

Kontakta oss
fjorton plus ett med siffror =