Referenser

MYYTY: Mankkaa, Vanhan-Mankkaan tie 20 as

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY - NÄYTTÖ PERUTTU
Tyylikäs 60-luvun rivitaloasunto hyvin hoidetussa taloyhtiössä Mankkaalla. Tämä avara ja valoisa koti on läpikäynyt vuonna 2010 täydellisen sisäremontin, joka toteutettiin sisustusarkkitehdin suunnitelmien mukaan ja alkuperäisiä yksityiskohtia vaalien. Asunnossa on säilytetty mm. alkuperäinen avotakka sekä eteisaulan väliovet, eteisaulan portaikko ja klinkkerilattia. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, olohuone ja keittiö johon mahtuu jopa 8 hlön ruokapöytä. Olohuoneen ja keittiön ikkunoista avautuu vehreät näkymät suojaisalle takapihalle. Alakerran omassa rauhassa sijaitseva makuuhuone on erittäin tilava ja kaappitilaa löytyy koko seinän leveydeltä. Tässä kerroksessa on myös raikas saunaosasto, erillinen wc sekä käytännöllinen kodinhoitotila. Lounaaseen avautuvalla mahtavan kokoisella terassilla on tilaa nauttia ja viettää aikaa isommallakin kokoonpanolla. Asunnolle kuuluu lisäksi lämmin autotalli (13 m2) joka soveltuu hyvin esim harrastetilaksi.

Tähän kotiin voit muuttaa ilman remonttihuolia sillä taloyhtiössä on suoritettu kiinteistön peruskorjaus vuonna 2013-14 jolloin on tehty mm. putket ja salaojat. Perheystävällisellä Mankkaan alueella löytyy koulut ja useat päiväkodit kävelyetäisyydeltä. Tapiolan Ainoan kattavat palvelut ja urheilupuiston tarjonta löytyy muutaman kilometrin päästä.

Tervetuloa esittelyyn!

Myyntiä hoitaa Jenny Vento / jenny@cristal.fi / +358 45 220 1141

Betjäning även på svenska! Service also in English!

*************************************************************************************
Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviointikäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta oss så har en lyckad bostadsaffär påbörjats

Skicka meddelande

Kontaktuppgifter

Kontakta oss
arton minus tretton med siffror =