Referenser

MYYTY: Lystimäki, Haltilanniitty 1 B

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY
Modernisti remontoitu rivitalon päätyasunto lapsiperheiden suosimassa Lystimäessä. Yläkerran ihanan avara pohjaratkaisu on mitä parhain perheen yhdessäoloon ja seurusteluun. Tyylikkään avokeittiön yhteydessä on tilava ruokailutila ja käytännöllinen saareke tuo paljon säilytystilaa. Olohuoneesta on käynti suojaisalle, lounaaseen avautuvalle pihalle jossa v 2015 uusittu terassi. Tällä hetkellä huoneistossa on kaksi makuuhuonetta alakerrassa, mutta yläkerran ruokailutila on tarvittaessa mahdollista palauttaa takaisin makuuhuoneeksi. Alakerrasta löytyy saunatilat ja yläkerran tilava wc on kokenut täydellisen muodonmuutoksen trendikkäällä Tunto Kivi -pinnoitteella. Asuntoa on kauttaaltaan remontoitu v. 2014-16 ajattomin ja laadukkain materiaalein. Autopaikkoja on kaksi, joista toinen on kätevästi asunnon edessä.

Lähialueelta löytyy useita päiväkoteja ja kouluja (mm. musiikkiluokat, kielikylpy, international school) sekä erinomaiset urheilu- ja ulkoilualueet. Ison Omenan kauppa- ja viihdekeskus sijaitsee 5 min ja Tapiolan Ainoan kattavat palvelut 10 min ajomatkan päässä. Niittykummun metroasemalle 800m.

Tervetuloa esittelyyn!

Myyntiä hoitaa Jenny Vento / jenny@cristal.fi / +358 45 220 1141

Betjäning även på svenska! Service also in English!

*************************************************************************************
Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviointikäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta oss så har en lyckad bostadsaffär påbörjats

Skicka meddelande

Kontaktuppgifter

Kontakta oss
sexton minus sex med siffror =