Referenser

MYYTY: Munkkisaari, Munkkisaarenkatu 12 B

Uniikkikohde Eiranrannan ja uuden Telakkarannan asuinalueen kupeessa! Liiketilasta asuinhuoneistoksi muutettu kahden makuuhuoneen avara city-koti kaikilla herkuilla. Makuuhuoneista näkymät rauhalliselle sisäpihalle. Master-bedroomin yhteydessä walk-in closet sekä kulku yhtiön pihalle, jossa käytössä on ollut oma patioalue puutarhakalusteille ja istutuksille. Tyylikäs ja hyvin varusteltu avokeittiö. Kadunpuoleinen ikkuna on täysin äänieristettyä erikoislasia: huoneistosta näkee kadulle mutta kadulta ei näe sisään huoneistoon. Laadukkaasti remontoitu kokonaisuus ja loistava investointi yhdellä Etelä-Helsingin kiinnostavimmista alueista.

Viereistä Telakkarannan aluetta kehitetään urbaaniksi ja merelliseksi asuin-, kulttuuri-, liike- ja toimitila alueeksi. Telakkarannan kadut, niihin liittyvät julkiset terassit ja aukiot sekä Hietalahdenlaituri suunnitellaan korkeatasoiseksi kaupunkitilojen sarjaksi, jonne tulee ravintola- ja kahvilatiloja sekä galleria- ja liiketiloja. Konepajahalli suunnitellaan kulttuurin monitoimitilaksi. Alueen rakentaminen on jo aloitettu ja rakennusprojektin valmistuttua 2020-luvun puolivälissä tämä koti tulee sijaitsemaan upean rantapromenadin sykkeessä.

Myyntiä hoitavat Jenny Vento / jenny@cristal.fi / +358 45 220 1141 ja Linda Salonius-Pasternak / linda@cristal.fi / +358 44 988 4294.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviointikäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta oss så har en lyckad bostadsaffär påbörjats

Skicka meddelande

Kontaktuppgifter

Kontakta oss
femton minus sju med siffror =