Referenser

MYYTY: Helsinki, Saarenkatu 15 C

TARJOUSNEUVOTTELUT KÄYNNISSÄ. Ensimmäinen ja viimeinen yleisnäyttö tässä kohteessa sunnuntaina 17.1 klo 14-15, tervetuloa ihastumaan! Tarjouksia otetaan vastaan vain maanantaihin 18.1 klo 17 asti.

Koti kuin unelma! Historiallliseen rakennukseen ja tämän ympäristöön toteutetun ryhmärakentamishankkeen yksi uskomaton lopputulos. Lähes kymmenen vuoden kestäneen rauhallisen tahdin käsityön, laadun ja hyvän maun jälki on ainutlaatuisen täydellinen.

Yli sata vuotta vanhan, täysin saneerattun rakennuksen toisen kerroksen moderni mutta vanhan ajan tunnelmaa kunnioittava perheasunto, jossa kaikki yksityiskohdat ovat tarkkaan mietityt. Asut kuin omakotitalossa, kuitenkin vain vartin kestävän raitiovaunumatkan päässä ydinkeskustasta. Alue on voimakkaasti positiivisellä hengellä kehittyvä ja palvelutarjonta on jo hyvällä tasolla mutta kehittyy jatkuvasti entistä paremmaksi. Loistavat liikenneyhteydet.

Ajurintalona tunnettu kaksikerroksinen asuinrakennus rakennettiin 1900-luvun alussa kaupungin vuokratontille Kyläsaaren rantaan, nykyisen Violanpuiston reunalle.Talo oli rakennusmestari Antero von Bellin suunnittelema ja se valmistui 1910 kaksitoista hellahuonetta käsittäväksi vuokrakasarmiksi. Kutsumanimensä Ajurintalo on rakennus saanut talon v. 1919 hankkineen Ståhlbergin ajurisuvun mukaan, joka isännöi taloa suurimman osan 1900-luvusta.

Lisätiedot ja näytöt: Linda Salonius-Pasternak / linda@cristal.fi / +358 44 9884294.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta oss så har en lyckad bostadsaffär påbörjats

Skicka meddelande

Kontaktuppgifter

Kontakta oss
åtta plus åtta med siffror =