SÄLJ

PLANER PÅ ATT SÄLJA?

CRISTAL står för aktiv och nutida fastighetsförmedling. Vi följer med vad som sker på marknaden och anpassar oss flexibelt till bostadsmarknadens olika trender. Vi har de rätta verktygen för att göra din bostadsaffär lyckad.

En bostad eller fastighet är för många i pengar mätt den mest värdefulla egendomen. Då man säljer en bostad finns det ofta tankar och känslor bland med, för att inte tala om alla ekonomiska och juridiska aspekter som bör beaktas. Allt det praktiska kräver också en del planering och arrangemang.

Vi finns till här för er och för att göra ert bostadsbyte möjligast smidigt. Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda stöd till försäljningsprocessen med t.ex. stajlingtjänster, inredningsplanering och renovering. Vi representerar stark och effektiv marknadsföring och vi använder oss av professionellt och tekniskt högklassigt framställt visuellt material både på nätet och i våra broschyrer.

Ta kontakt och berätta hur vi kan stå till tjänst i din bostadsaffär, vi sköter om resten. Vi har en CRISTALlklar syn på hur en lyckad bostadsaffär görs. Vi välkomnar dig som vår kund!

Vår försäljningsprovision är 2,5 % (inkl. moms 24 %) av den verkliga skuldfria köpesumman eller enligt överenskommelse. Ett värderingsbesök är alltid kostnadsfritt.

Vi erbjuder också ett helhetspaket för bostadsbytet, där det ingår flyttservice och flyttstädning. Genom vår samarbetspartner kan vi även erbjuda högklassiga och pålitliga renoveringstjänster.

Kontakta oss och berätta hur vi kunde hjälpa till i just dina bostadsaffärer!

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta oss så har en lyckad bostadsaffär påbörjats

Skicka meddelande

Kontaktuppgifter

Kontakta oss
sju plus fjorton med siffror =