Tietoa meistä

CRISTAL on keväällä 2015 perustettu Helsingin Ullanlinnassa sijaitseva kiinteistönvälitysliike. Taustalla on Linda Salonius-Pasternakin vuonna 2013 perustettu liiketoiminta, jonka kautta hän on aikaisemmin toiminut tiiviissä yhteistyössä muutaman välitysliikken kanssa. Vuosien aikana Linda on tutustunut sekä suurien ketjujen että pienten yksityisten liikkeiden toimintatapoihin ja kerännyt kokemusta ja vankkaa osaamista niin arvokiinteistöjen kuin myös pienten kaupunkiasuntojen ja toimitilojen välittämisestä.

CRISTAL on takuuvarma yhdistelmä kokemusta, asiantuntemusta, palveluasennetta, visuaalista silmää, monipuolisuutta ja tyytyväisiä asiakkaita.

Palvelemme asiakkaitamme sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kiinteistönvälittäjä, Toimitusjohtaja, KTM, LKV, LVV
LINDA SALONIUS-PASTERNAK
Kiinteistönvälittäjä, Toimitusjohtaja, KTM, LKV, LVV
Linda on Helsingistä kotoisin oleva Kauppatieteiden maisteri ja amk Restonomi. Linda on aikaisemmin toiminut kansainvälisten yritysten taloushallinnon vastuutehtävissä ja myöhemmin siirtynyt yrittäjäksi. Kiinteistöalan yrittäjänä Linda toimii edelleen ja vahvaa kokemusta on kertynyt niin arvokohteiden myynnistä, toimitilavälityksestä kun kiinteistökehitys- ja sisustusprojekteistakin. Linda palvelee asiakkaitaan innovatiivisella ja avoimella asenteellaan ja paneutuu joka toimeksiantoonsa perinpohjin löytäen siihen sopivimmat ratkaisut ja myyntimenetelmät. Lindan kanssa voi asioida sujuvasti suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Lindalla on vahva kansainvälinen verkosto ja hän huokuu positiivista energiaa.

Hyvä tietää

Olemme sitoutuneita noudattamaan työssämme Hyvää Välitystapaa.

Kuluttajana sinulla on oikeus saattaa mahdollinen välitysliikeen kanssa syntyvä erimielisyys, jota ei neuvotteluilla saada ratkaistuksi, kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Lisätietoja kuluttajariitalautakunnan sivuilta: www.kuluttajariita.fi.

Laki vaatii kuitenkin nykyisin, että kuluttaja on ennen riita-asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaa. Linkki kuluttajaneuvonnan sivuille: www.kuluttajaneuvonta.fi

Tilaa ilmainen arviokäynti

Ota yhteyttä meihin ja onnistunut asuntokauppasi on saanut alkunsa

Lähetä viesti

Yhteystiedot

Ota yhteyttä
neljätoista miinus yksitoista numeroissa =