Referenssit

MYYTY: Koukkuniemi, Koukkuniementie 14 F

EHDOLLINEN OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY! KAIKKI NÄYTÖT TOISTAISEKSI PERUTTU!

Merellisessä Koukkuniemessä aivan Espoon rantaraitin vieressä päättyvän tien päässä, rauhallisella paikalla sijaitseva moderni ja valoisa rivitalon päätyasunto. Erittäin toimiva pohjaratkaisu. Omat suojaisat ja aurinkoiset pihat sekä etelään, että pohjoiseen. Yläkertaan tullaan kodikkaasti portista oman pihan kautta. Yläkerrassa on valoisa olohuone, jossa on mm. korkea katto ja käynti omalle parvekkeelle. Olohuoneen jatkeena on ruokailutila, joka avautuu myös keittiöön. Yläkerrassa on lisäksi yksi makuuhuone ja wc. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toinen on tällä hetkellä avattu ja yhdistetty takkatilaan. Alakerrassa on lisäksi vaatehuone, wc, pesuhuone ja sauna sekä toinen sisäänkäynti ja eteinen. Lyhyen kävelymatkan päässä ovat Haukilahden bussipysäkit. Muuttovalmis ja heti vapaa!

Myyntiä hoitavat Pia Kumpulainen / pia@cristal / +358 40 577 3335 ja Linda Salonius-Pasternak / linda@cristal.fi / +358 44 988 4294.

Sovi kanssamme yksityisnäytöstä kun sinulle sopii tai osallistu yleisnäytölle. Ensiesittely torstaina 15.9 klo 17-18. Tervetuloa!

Tilaa ilmainen arviokäynti

Ota yhteyttä meihin ja onnistunut asuntokauppasi on saanut alkunsa

Lähetä viesti

Yhteystiedot

Ota yhteyttä
kahdeksantoista plus kolme numeroissa =