Referenssit

MYYTY: Vartiokylä, Puotila, Vartioharju, Kuutsalontie 9 B b

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY - NÄYTTÖ PERUTTU
Valoisa paritaloasunto viihtyisässä taloyhtiössä. Tämän kodin
sisääntulokerroksen avara pohjaratkaisu luo mitä parhaimmat puitteet perheen yhdessäoloon. Vaaleansävyisen avokeittiön yhteydessä on tilaa suuremmallekin ruokapöydälle ja olohuoneesta on käynti suojaisalle, vehreälle pihalle jossa suuri terassi. Piha rajoittuu puistoalueeseen, joten täällä voit nauttia grillailusta ja auringonotosta omassa rauhassa. Asunnossa on tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta jotka sijaitsevat yläkerrassa, mutta pohjakerroksen tilava askarteluhuone omalla sisäänkäynnillä soveltuu tarvittaessa hyvin myös asuinhuone käyttöön. Alimmasta kerroksesta löytyy myös saunaosasto takkahuoneineen. Saunan lauteet on uusittu 2014. Asuinmukavuutta lisää wc:t jokaisessa kerroksessa, tilava apukeittiö, pohjakerroksen laattalattian lattialämmitys sekä ilmalämpöpumppu. Huoneistolle kuuluu lisäksi autokatospaikka ja ulkovarasto.

Asunto sijaitsee lähellä Puotilan ihastuttavaa kartanomiljöötä. Alueella on loistavat ulkoilumaastot sekä uimaranta lähellä.

Tähän hyvin pidettyyn kotiin on helppo ihastua!
Tervetuloa esittelyyn!

Myyntiä hoitaa Jenny Vento / jenny@cristal.fi / +358 45 220 1141

Betjäning även på svenska! Service also in English!

****************************************************************************************
Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviointikäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!

Tilaa ilmainen arviokäynti

Ota yhteyttä meihin ja onnistunut asuntokauppasi on saanut alkunsa

Lähetä viesti

Yhteystiedot

Ota yhteyttä
kaksitoista plus viisi numeroissa =