MYY

CRISTAL edustaa aktiivista ja nykyaikaista kiinteistönvälitystä. Me seuraamme markkinoita ja sopeudumme joustavasti muuttuviin asuntokaupan trendeihin. Meillä on tarvittavat työkalut onnistuneen asuntokaupan toteuttamiseen.

Asunto tai kiinteistö on monen rahallisesti arvokkain omaisuus. Asunnon myymiseen liittyy usein paljon miettimistä ja tunteita, talousaspekteja ja juridiikkaa. Käytännön asiat myyntiprosessin aikana vaatii myös joskus järjestelemistä ja sunnittelua.

Me olemme täällä teitä varten ja tekemässä asunnonvaihdostanne vaivattoman. Ammattimaisen vahva visuaalinen toteutus korkeatasoisella teknisellä kalustolla takaa kohteen mahdollisimman korkean huomioarvon sekä kohde-esitteissä että verkkomainonnassa. Välityspalveluumme sisältyy ammattivalokuvaajan ottamat kohdekuvat, myyntistailaus tarvittaessa sekä graafikon tuottama laadukas asuntoesite. Myynnin tueksi tarjoamme tarvittaessa yhteistyökumppaniemme kautta tila- ja sisustussuunnittelua, ammattijärjestäjän palveluita sekä remontin toteuttamista.

SOVI KANSSAMME KONSULTAATIOKÄYNNISTÄ

Tarjoamme sinulle maksuttoman konsultaation (60 min), jossa kartoitamme tilanteesi ja autamme löytämään ratkaisuja avoimiin kysymyksiisi. Saat meiltä apua juriidisissa kysymyksissä sekä asiantuntevan ja rehellisen näkemyksen siitä, miten sinun kannattaa edetä myyntiprosessissa. Autamme sinua myös sijoitusasunnon löytämisessä. Saat käynnin lopputuloksesta kirjallisen raportin. Kuluitta ja sitoumuksetta. Ota yhteyttä ja sovi kanssamme maksuttomasta konsultaatiokäynnistä jo tänään!

Klikkaa tästä yhteydenottolomakkeelle!

Olkaa yhteydessä ja kertokaa miten voimme olla avuksi, niin järjestämme loput. Meillä on CRISTALlin kirkas näkemys siitä miten onnistunut asuntokauppa tehdään. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Myyntipalkkiomme on kohdekohtainen 2,5% (sis. alv 24 %) toteutuneesta velattomasta kauppahinnasta tai sopimuksen mukaan. Arviokäynti on aina maksuton.

Tarjoamme myös kokonaisvaltaisen asunnonvaihtopaketin, johon kuuluu muun muassa muuttopalvelu sekä muuttosiivous. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Tilaa ilmainen arviokäynti

Ota yhteyttä meihin ja onnistunut asuntokauppasi on saanut alkunsa

Lähetä viesti

Yhteystiedot

Ota yhteyttä
neljätoista plus neljätoista numeroissa =