References

MYYTY: Haukilahti, Lohitie 11 B

Muuttovalmis v. 2015 kauttaaltaan remontoitu valoisa ja avara rivitalohuoneisto selkeällä pohjalla. Asuintilat kätevästi yhdessä tasossa. Autoilta suojassa oleva hyvän kokoinen aidattu piha-alue, jossa osittain terassia ja osittain istutuksia. Vastakkaisella puolella asuntoa löytyy vielä koko huoneiston pituinen lasitettu eteläparveke joka tuo kivan jatkeen olohuoneelle ja ruokailutilalle. Makuuhuoneita on varsinaisesti kolme ja olohuoneen yhteyteen on tehty lisähuone, joka toimii hyvin neljäntenä makuuhuoneena, työtilana tai vaikkapa vierashuoneena. Avokeittiön yhteyteen on rakennettu kodinhoitohuone jonne on helppo piilottaa pois katseilta arjen askareet.

Kahdeksan huoneiston taloyhtiö jossa rakennusten ja piha-alueiden kuntoa ylläpidetään systemaattisesti ja asianmukaisesti. Linjasaneerausta ei suunnitella vielä vuosiin. Kiinteistössä on muoviviemärit ja käyttövesiputkistoja on uusittu osassa huoneistoja. Taloyhtiö on kytketty kaukolämmön piiriin. Jokaiselle huoneistolle kuuluu erillisillä osakkeilla oma autotalli. Tähän 34m2 lämpimään tilaan saa mahtumaan niin auton kuin myös polkupyörät, urheilutarvikkeet sekä muuta varastoitavaa. Autotalli myydään erikseen, pyydä lisätiedot välittäjältä.

Haukilahti on erittäin suosittu asuinalue meren äärellä ja lähellä loistavia palveluita. Vieressä oleva Iso Omena on mahtava kauppakeskuskokonaisuus ja Haukilahdessa on myös oma ostoskeskus josta löytyy päivittäispalvelut. Kesällä nautitaan Haukilahden hiekkarannasta ja sataman yhteydessä olevasta paviljongista. Länsiväylä ja Kehä II vieressä ja metro lähellä. Ruuhka-aikoina pääset myös bussilla suoraan Kamppikeskukseen, bussipysäkki on parin sadan mertrin päässä.

Harvoin tarjoilla näin valmista ja muuttovalmista kokonaisuutta tässä hinta- ja kokoluokassa Haukilahdessa!

Tervetuloa ensiesittelyyn sunnuntaina 10.11.2019 klo 16-17! Voit myös sopia kanssamme yksityisnäytöstä mikäli tämä aika ei sovi.

Myyntiä hoitaa Linda Salonius-Pasternak / linda@cristal.fi / +358 45 201 4331.

Betjäning även på svenska! Service also in English!

******

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!

Book free valuation

Contact us to begin a successfull appartment deal

Send us a message

Contact info

Contact us
seventeen plus fifteen in numbers =