References

MYYTY: Iirislahti, Iirislahdentie 27 B

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY! NÄYTTÖ 26.10 peruttu.

Heti vapaa ja täysin muuttovalmis, tyylikkäästi v. 2014 kauttaaltaan remontoitu valoisa ja avara, yhden tason erillistalo, jossa runsaasti tilaa ja hyvin järkevä pohjaratkaisu. Monipuoliset ja katseilta suojassa olevat piha- ja terassialueet, jossa voit nauttia omasta rauhasta ja jossa on tilaa ja turvallista touhuta. Kaunis ja huoliteltu yleisilme niin taloyhtiössä kuin huoneistossakin.

Valoa tulvii sisään valtavista ikkunoista. Olohuone on yhdistetty graafisen tyylikkääseen, laadukkaasti varusteltuun avokeittiöön. Makuuhuoneita on neljä ja päämakuuhuone sijaitsee erillään kolmesta pienemmästä huoneesta. Kivana lisänä löytyy tilava huone, joka toimii hyvin esimerkiksi työhuoneena tai vaikkapa lasten omana valtakuntana, arkiolohuoneena, TV-huoneena. Kylpyhuoneista löytyy sekä amme että suihku ja huoneiston kahdet wc:t ovat molemmat erilliset. Tilava kodinhoitohuone helpottaa arjen pyörittämisessä.

Tämä koti sijaitsee Haukilahden kävelysillan kupeessa, eli lyhyen matkan päässä Haukilahden venesatamasta sekä päivittäispalveluista, Iso Omena on niinikään lähellä ja siellä toki metro ja bussit.

Myyntiä hoitaa Linda Salonius-Pasternak / linda@cristal.fi / +358 45 201 4331. Voit sopia kanssamme yksityisnäytöstä kun sinulle sopii. Lämpimästi tervetuloa!

*******

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!

Book free valuation

Contact us to begin a successfull appartment deal

Send us a message

Contact info

Contact us
six plus seventeen in numbers =