References

MYYTY: Hakaniemi, Hakaniemen torikatu 2 a

Uniikki kattohuoneisto omalla tornihuoneella. Näkymät merelle ja kattojen yli aina tuomiokirkolle asti. Lasitettu terassiparveke ja toimiva pohjaratkaisu, ikkunoita kaikkiin ilmansuuntiin. Kauttaaltaan remontoitu huoneisto jossa kauniit yksityiskohdat kuten tiiliseinä ja oma takka.

Rakennusmestari Heikki Kaartisen suunnittelema As-Oy Ahtolan rakennus on vuonna 1907 valmistunut jyhkeä jugendtalo, joka sijaitsee Hakaniemen hallin vieressä. Taloyhtiö on moitteettomassa kunnossa niin taloudellisesti kun teknisestikin. Taloyhtiö ja sitä hoitava isännöitsijä on saavuttanut v. 2005 Helsingin kaupungin rakennuslautakunnan myöntämän rakentamisen ruusun kunniamaininnan. Rakentamisen ruusu on tunnustuspalkinto, joka jaettiin 11. kerran vuonna 2005. Tunnustus myönnettiin pieteetillä toteutetusta julkisivusaneerauksesta ja hyvästä yhteistyöstä rakennusvalvontaviranomaisten kanssa.

Tervetuloa ensiesittelyyn sunnuntaina 24.3 klo 16.30-17.30.

Lisätiedot: Linda Salonius-Pasternak / +358 45 201 4331 / linda@cristal.fi

***********
Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!

Book free valuation

Contact us to begin a successfull appartment deal

Send us a message

Contact info

Contact us
seventeen minus nine in numbers =