References

MYYTY: Kauniainen, keskusta, Gresantie 24 B

Valoisa, tyylikkäästi v. 2013 remontoitu päätyhuoneisto Kauniaisten sydämessä. Asunnon moderni KVIKin avokeittö on jokaisen kotikokin unelma: hyvin varusteltu ja toimiva, sekä lisäksi saareke joka tuo lisää säilytys- ja työtilaa. Suurista ikkunoista tulvii valoa avaraan ruokatilaan sekä olohuoneeseen, jonne lisätunnelmaa luo avotakka. Olohuoneesta on käynti koko asunnon levyiselle länteen avautuvalle parvekkeelle. Asunnossa on kolme tilavaa makuuhuonetta ja master-bedroomin yhteydessä on toinen parveke. Kylpyhuoneen ihana yksityiskohta on lähes seinän levyinen ikkuna. Huoneisto sijaitsee kerrostalon toisessa ja samalla ylimmässä kerroksessa.
Sijainti on mitä parhain: kaikki palvelut lähellä ja koulut kävelymatkan päässä. Keskeistä sijaintia huolimatta alue on erittäin rauhallinen. Juna-asema on vieressä, mutta junan äänet ja matkustajaliikenne eivät kantaudu talolle asti. Taloyhtiössä on vamistunut putkiremontti (perinteinen) vuoden 2017 lopulla. Huoneisto on tällä hetkellä vuokrattu.

Tervetuloa esittelyyn!

Myyntiä hoitaa Jenny Vento / jenny@cristal.fi / +358 45 220 1141

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Kun pyydät meiltä lisätietoja sähköpostitse, pyydämme tarkistamaan myös roskapostikansion, sillä viesti liitteillä ja vielä uudelta lähettäjältä luokitellaan herkästi roskapostiksi. Kiitos!

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviointikäynti. Saat meiltä kilpailukykyisen välitystarjouksen!

Book free valuation

Contact us to begin a successfull appartment deal

Send us a message

Contact info

Contact us
thirteen minus five in numbers =