References

MYYTY: Porkkala , Hamnholmintie 26

TARJOUS VASTAANOTETTU!
Upea vapaa-ajanasunto Porkkalan merellisissä maisemissa! Tämä laadukkaasti varusteltu ympärivuotinen lomaparatiisi sijaitsee merenrannalla vain n. 50 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Hyvin hoidetulla, tasaisella etelätontilla on kolme rakennusta, joten täällä pääsee nauttimaan kesästä isommallakin porukalla ja vieraat voivat majoittua erilissessä sivurakennuksessa. Hiekkaranta on matala, mutta pitkän laiturirakenteen päässä on syvyyttä myös purjeveneelle.

Päärakennusta on laajennettu 2013 ja nykytilassa siinä on 4 makuuhuonetta sekä lisäksi työhuone. Korkeatasoinen keittiö täyttää vaativammankin kotikokin unelmat. Avaran olohuoneen yhteydessä on ruokatila, josta käynti n. 100m2 terassille jolta aukeaa upeat näkymät yli Roparuddenin. Päärakennuksen ja saunarakennuksen märkätilat ovat uusittu v. 2016. Pihapiirissä lisäksi v 2013 valmistunut autotalli 2:lle autolle.

Upea kohde esim. golfia, ratsastusta, veneilyä tai talvilajeja harrastaville.


Myytävä kohde sijaitsee meren rannalla, mutta tällä hetkellä kiinteistön rajan ja rantaviivan välissä on ns. vesijättöalue jonka voi lunastaa kuulumaan ko kiinteistölle.

Myyntiä hoitaa Linda Salonius-Pasternak / linda@cristal.fi / +358 44 988 4294. Vain yksityisnäyttöjä - ole yhteydessä varaa oma näyttöaikasi!

Betjäning även på svenska! Service also in English!

Book free valuation

Contact us to begin a successfull appartment deal

Send us a message

Contact info

Contact us
eight minus eight in numbers =