CRISTAL kasvaa - huippuvuosi takana ja uusia mahdollisuuksia edessä!

  • LINDA SALONIUS-PASTERNAK
  • 10.01.2017

CRISTAL Asunnot OY LKV:n taustalla olevan yrityksen liikevaihto on jatkanut hurjaa nousua. Olen ylpeä ja iloinen siitä, että haastavassa taloustilanteessa (v. 2013 =>) on kovaa työtä ja sinnikästä yrittämistä tuettu ja tästä kuuluu erityisen suuri kiitos asiakkailleni, jotka ovat uskoneet minuun ja kannustaneet - tiedätte keitä te olette! KIITOS!!

Yritykseni täytti 3.12.2016 tasan 3 vuotta. Yrittäjyys on palkitsevaa ja opettavaista, mielenkiintoista ja etenkin täysin pähkähulluakin monesti! Ylä- ja alamäkiä mahtuu mukaan - päivääkään en kuitenkaan vaihtaisi pois, sillä kaikesta oppii jotain eikä tylsää päivää ole.

Yksi vaikeimmista asioista yrittäjyydessä on monen kokeneemman yrittäjäkolleegan mukaan oikeanlaisen tiimiyhteisön saavuttaminen, juuri niiden oikeiden henkilöiden löytäminen - sellaisen tiimin saavuttaminen jossa jokainen tuo toisissaan parhaat puolet esille, kannustetaan toisiaan ja töihin on ilo mennä. Yksi yritykseni perustamisen tausta-ajatuksista olikin aikoinaan se, että kun nykytyöelämässä ajetaan itsemme monesti piippuun, olisi edes jotain järkeä siinä jos se tehtäisiin sitten sellaisen työn parissa ja sellaisessa porukassa jossa viihtyy ja on hyvä olla!

CRISTAL tiimi on nyt kasvanut. Meitä on nyt varsinaisesti viisi: kiinteistönvälitystä hoitaa minun lisäksi Sebastian Roschier. Myynnin tukena ja ohjaajana toimii Jenny Vento. Visuaalisesta ilmeestä pitää huolen Mimmi Brunnsberg-Harrod ja Emilia el Hattab avustaa tiimiä hallintoon ja talouteen liittyvissä asioissa. Kaikki puhumme sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia.

Meillä on lisäksi ollut suuri ilo ja kunnia saada mukaan erittäin kiinnostavan lisän - kiinalaissyntyisen Suvi Qiun, joka osa-aikaisesti kartoittaa ja analysoi kiinnostavia käänteitä ja trendejä markkinoilla. Suvilla on erittäin vahva kansainvälisen liike-elämän tausta ja mielenkiinnolla odotamme mitä vuosi 2017 tuokaan mukanaan - myös CRISTALin liiketoiminassa on odotettavissa uutta joka palvelee tätä päivää sekä myös tulevaisuutta.

Olen vakuuttunut siitä että me tiiminä, yhdessä olemme juuri sitä mitä olen omassa yrityksessäni toivonut. Kaikki palaset ovat nyt paikallaan. Meillä on hauskaa yhdessä - ja sen huomaa, meillä on kaikilla intohimona työmme sekä uuden oppiminen, haluamme kehittyä ja palvella asiakkaitamme aina enstistä paremmin. Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia keinoja ja väyliä jolla tukea asiakas- ja myyntityötämme.

Tervetuloa CRISTALiin Sebastian, Jenny ja Suvi! Kiitos rakkaat Emilia ja Mimmi siitä että teette työpäivistäni niin iloisia! Kiitos kaikki jo olemassa olevat asiakkaat että olette mahdollistaneet CRISTALin synnyn ja tervetuloa kaikki uudet ja tulevat asiakkaat mukaan positiiviseen tekemisen henkeen!

PARASTA UUTTA VUOTTA 2017 teille kaikille!

Linda Salonius-Pasternak

CRISTAL Asunnot Oy LKV:n perustaja ja omistaja

Book free valuation

Contact us to begin a successfull appartment deal

Send us a message

Contact info

Contact us
twelve minus ten in numbers =